Nieuwsbericht

Nieuw: proefabonnement op CROW Parkeervraagcalculator

Profielfoto van Kennisplatform CROW
29 november 2021 | 2 minuten lezen

Parkeerbeleid maken? Waar de één bang is voor overlast, vreest de ander een overschot aan parkeerruimte. Op basis van de parkeerkencijfers van CROW is er nu een handige online tool die met alles rekening houdt: de CROW Parkeervraagcalculator. De Parkeervraagcalculator is nu uit te proberen met een proefabonnement.

Over de parkeervraagcalculator

Bij ruimtelijke ontwikkelingen is parkeren vaak aanleiding voor discussie. Waar de één bang is voor overlast, vreest de ander een overschot aan parkeerruimte. De parkeerkencijfers van CROW bieden een goede basis om hierover in gesprek te gaan. De parkeerkencijfers zijn geactualiseerd en aangevuld met een handreiking voor het ontwikkelen van toekomstbestendige parkeernormen. Op basis van de parkeerkencijfers is deze online tool ontwikkeld: de CROW Parkeervraagcalculator.

Meteen abonneren of eerst 2 maanden proberen?

Wil je direct aan de slag met de Parkeervraagcalculator – abonneer je dan direct.
Liever eerst 2 maanden op proef? Dat kan. Voor 75 euro kun je 2 maanden de complete Parkeervraagcalculator uitproberen – ga naar bestelknop hierboven en kies voor proeflicentie. Na deze proef van 2 maanden zal het proefabonnement worden omgezet in het reguliere abonnement
 
Licentie voor 2 maanden​
In het bestelproces kun je aangeven hoeveel licenties (1 per gebruiker) je wilt afnemen. Een licentie voor dit proefabonnement is 2 maanden geldig. Zeg je het proefabonnement op binnen een maand dan stopt het na twee maanden, anders wordt het automatisch verlengd naar een jaarlicentie op de CROW Parkeervraagcalculator. Je logt eenvoudig in voor het gebruik van deze online tool via Mijn CROW. Meer informatie over de CROW Online Kennismodules en Online Tools

Eerst meer weten over de CROW Parkeervraagcalculator?

Wil je graag meer weten over deze online tool? Bekijk dan de uitgebreide productbeschrijving van de CROW Parkeervraagcalculator, waarbij je antwoord krijgt op de volgende vragen:

  • Welke 7 kenmerken maken de Parkeervraagcalculator bijzonder?
  • Voor wie is de Parkeervraagcalculator geschikt?
  • Verschil parkeerkencijfers en parkeernomen?
  • Hoe verkeersgeneratie doorrekenen?
  • Wat kost een jaarabonnement?
  • Hoe kan ik bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze online tool? 

Vragen over de Parkeervraagcalculator?

Voor algemene en administratieve vragen kun je terecht bij de klantenservice van CROW via 0318 - 69 53 15 of klantenservice@crow.nl. En voor vakinhoudelijke vragen bij de CROW Helpdesk: helpdesk@crow.nl.